Ajánlatkérés

Küldõ neve:
Küldõ mail címe:
Az ajánlatkérés idõtartama, csomag típusa


res/szallas%20logo%20hu.gif
Flóra Panzió és Étterem Miskolctapolca
kepek/panzio01.jpg


Üdvözöljük a Flóra Panzió honlapján!

Panziónk Miskolc-Tapolca központjában helyezkedik el, a Barlangfürdőtől 5 percre .  
A panzió 18 db 2 ágyas, 1 db 3 ágyas szobával és egy apartmannal rendelkezik.
 Minden szoba pótágyazható. A szobák fürdőszobával, színes televízióval és erkéllyel felszereltek.
Éttermünkben félpanziós ellátásra és a la carte étkezésre is van lehetőség. Konferenciatermünkben rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. Pl.: esküvők, osztálytalálkozók, konferenciák, bemutatók, stb.
A recepción éjjel-nappal nyitva tartó bár található.
Panziónk korlátozott kapacitású, díjtalan zárt parkolóval és ingyenes wi-fi szolgáltatással rendelkezik.
Bízunk benne, hogy a honlapunk felkeltette érdeklődését, és hamarosan személyesen is köszönthetjük panziónkban.

A Flóra Panzió csapata

res/otp%20kartya.jpg res/szep%20kartya.jpg res/kh%20kartya.jpg res/erzsebet%20utalvany.jpg

Adatvédelmi tájékoztató

A SZINVA-PLAY Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 3519 Miskolc, Miskolctapolcai utca 35.
Az adatkezelő elérhetősége: TELEFON: 06-46/422-187 EMAIL: info@florapanzio.hu

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Számlázási cím

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- A SZINVA-PLAY Kft. munkatársai.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően 30 napon belül törlésre kerülnek.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- személyes adatainak helyesbítését,
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)